Betalningsmöjligheter

Självfallet beaktar vi skyddet av Era data. Hela beställningsprocesen, framför allt överföringen av känsliga data sker via en säker, SSL-kodad förbindelse.

Paypal arrow

PayPal är ett eBay-företag för snabb, säker och okomplicerad betalning online. Du betalar bara med din e-mailadress och ditt lösenord så fort du har ett PayPal-konto.

Denna betalningsmetod är möjlig fr.o.m. ett beställningsvärde om minst 1 kr (exkl. fraktkostnader).

Klarna - Betala senare arrow

Köp en ny favoritartikel idag och betala den senare inom 30 dagar. På så sätt kan du titta på den innan du betalar. Och så här fungerar det:

  • Välj "Klarna" som betalningsmetod i kassan. Där bestämmer du om du vill betala inom 30 dagar.
  • Efter köpet får du din faktura. Du kan betala den bekvämt i Klarna-appen eller online. Du kan också pausa en betalning tillfälligt om det finns ett problem.
  • Om du vill returnera varor kan du helt enkelt markera dina returer i Klarna-appen för att pausa fakturan tills returen har behandlats. Vi uppdaterar din faktura så snart varorna har anlänt till återförsäljaren.

Alltid på den säkra sidan

Klarnas köparskyddspolicy gäller för alla köp som görs med Klarna. Moderna säkerhetsåtgärder skyddar din information för att förhindra obehöriga köp.

Vanliga frågor:

Du kan hitta mer information om Klarnas betalningsalternativ här i de vanligaste frågorna (https://www.klarna.com/se/kundservice/).

Kreditkort arrow

De flesta kreditkort går att använda världen över. Vi tar följande kort i vår shop:

  • MasterCard
  • VisaCard

Du kanske behöver låsa upp ditt kreditkort för utlandsköp.

Skuldkrav arrow

Vi arbetar tillsammans med inkassoföretaget Troy. Förutom höga kvalitetsstandarder lägger Troy stor vikt vid dig som kund. På grund av detta hålls kommunikationen i en respektfull och rättvis kunddialog. För att göra det enklare för dig, kan du kontakta Troy via flera olika kanaler.

Här hittar du mer information om Troy.