Betalningsmöjligheter

Givetvis är det viktigt för oss att skydda dina uppgifter. Hela beställningsförfarandet, särskilt överföringen av känsliga uppgifter, sker via en säker, SSL-kodad anslutning.

Paypal arrow

PayPal är ett eBay-företag för snabb, säker och smidig betalning online. När du har ett PayPal-konto betalar du bara med hjälp av din e-postadress och ditt lösenord.

Denna betalningsmetod är möjlig vid ett beställningsvärde på minst 1 kr (exkl. fraktkostnader).

Klarna - Betala senare arrow

Shoppa nu. Betala i din egen takt. Klarnas fakturaköp ger dig en mängd fördelar. Med en betalningsfrist på 30 dagar har du till exempel god tid på dig att betala efter att du har mottagit beställningen.

Och det är så här det går till:

  • Lägg alla varor du vill ha i din varukorg och välj "Klarna" som betalningsmetod i kassan.
  • Klarna skickar fakturan till dig via e-post och påminner dig när det är dags att betala.
  • Du kan hantera dina beställningar och betalningar när som helst i Klarna-appen. Har du inte din mobiltelefon till hands? Logga då in på din dator via https://app.klarna.com/login.
  • Om du vill returnera varor kan du markera dina returer i Klarna-appen eller online för att pausa fakturan tills returerna har hanterats. Din faktura uppdateras automatiskt så snart varorna har tagits emot och behandlats av handlaren.

Alltid på den säkra sidan:

Klarnas Köparskyddspolicy gäller alltid för köp som görs hos Klarna. Moderna skyddsåtgärder skyddar din information för att förhindra obehöriga köp.

För mer information om Klarnas betalningsalternativ, se Vanliga frågor här.

Kreditkort arrow

De flesta kreditkort går att använda världen över. Vi tar följande kort i vår butik:

  • MasterCard
  • VisaCard

Eventuellt kan du behöva låsa upp ditt kreditkort för utlandsköp.

Skuldkrav arrow

Vi arbetar tillsammans med inkassoföretaget Troy. Förutom höga kvalitetsstandarder lägger Troy stor vikt vid dig som kund. På grund av detta hålls kommunikationen i en respektfull och rättvis kunddialog. För att göra det enklare för dig kan du kontakta Troy via flera olika kanaler.

Här hittar du ytterligare information om Troy.